Što želite pronaći?

Pronađite odgovore i rješenja. Ako ne možete pronaći odgovor, kontaktirajte nas i rado ćemo vam pomoći.
Za više informacija nazovite naš ured na broj (+385) 91 766 6309 ili nam pošaljite E-mail

Pitanja i odgovori

Je li pružena podrška?

Apsolutno! Dajemo podršku za sve naše web stranice. Podrška se pruža putem email adrese podrska@amw.hr gdje ćemo odgovoriti na sve upite u roku od 24 sata.

Koji paket odabrati?

Ukoliko odaberete srednji ili veliki paket, imate pravo na smještaj i održavanje u trajanju od 1 godine. To znači da će web stranica biti smještena na našem severu od datuma kupnje. Nakon godinu dana morat ćete obnoviti svoju pretplatu ukoliko ćete i dalje htjeti smještaj, održavanje i podršku. Ukoliko se odlučite na prekid suradnje, u tom slučaju ćete imati 7 dana da preuzmete kompletnu web stranicu sa linka koji će Vam biti dostavljen, te će se nakon toga web stranica ukloniti s našeg servera.

Koje načine plaćanja prihvaćate?

Trenutno je dostupno plaćanje putem kartice, te ćete broj računa primiti u email poruci na ponudi i računu.

Koja verzija WordPressa se koristi?

Sve naše web stranice su bazirane na najnovijoj verziji WordPressa (trenutna 6.4.2), te se koristi PHP 8.2 s uključenim Opcache i Memcached modulom, te je instaliran LiteSpeed Web Server.

Da li imam garanciju?

Naše web stranice se zasigurno izvode na najnovijoj stabilnoj verziji WordPress-a. Ne možemo jamčiti da će raditi sa svim komponentama treće strane, dodacima ili web preglednicima ukoliko se odlučite na dodatnu modifikaciju.

Što ako želim web stranicu na vlastitom serveru?

Nakon završetka izrade web stranice, ista će biti kompresirana u .zip format zajedno sa sadržajem i MySQL bazom koju si možete preuzeti sa linka primljenog na email adresu.

Ne možete pronaći odgovor? Pitajte nas