Pravila o privatnosti za amw.hr osmišljena su kako bi vam pomogla u razumijevanju načina na koji prikupljamo i koristimo osobne podatke koje nam dajete i da vam pomognu u donošenju informirane odluke prilikom korištenja naše web stranice i naših proizvoda i usluga. AM Web je agencija za razvoj web stranica koja je specijalizirana za WordPress teme i dodatke. AMW.hr je registriran kao AM Web j.d.o.o.

 

Koje podatke prikupljamo?

 

Prikupljamo podatke od vas kada naručite web stranicu, pošaljete upit za podršku i pretplatite se na naš newsletter. U tom procesu od vas će se tražiti da unesete svoje ime, adresu e-pošte, poštansku adresu i telefonski broj. Naravno, našu web stranicu možete posjetiti i anonimno.

 

Za što koristimo vaše podatke?

 

Bilo koja informacija koju prikupljamo od vas može se upotrebljavati na jedan od sljedećih načina:

 

    • Za upravljanje i proširenje naših poslovnih aktivnosti, pružanje usluga kupcima i stavljanje na raspolaganje ostalih proizvoda i usluga našim klijentima i potencijalnim kupcima.
    • Za obradu transakcije
    • Za slanje periodičnih e-poruka
    • Kako bismo vas obavijestili o važnim promjenama na ovoj web stranici, novim uslugama i posebnim ponudama za koje smatramo da će vam biti dragocjene.

 

Vaše informacije, bilo da su javne ili privatne, neće se prodavati, razmjenjivati, prenositi ili davati bilo kojoj drugoj tvrtki iz bilo kojeg drugog razloga, bez vašeg pristanka, osim izričito u svrhu isporuke traženog kupljenog proizvoda ili usluge.

 

Možete nas obavijestiti ukoliko ne želite primati ponude i obavijesti klikom na vezu za odjavu (unsubscribe) iz svake takve e-pošte.

 

Kako štitimo vaše podatke?

 

Provodimo različite sigurnosne mjere kako bismo održali sigurnost vaših osobnih podataka prilikom narudžbe ili pristupa osobnim podacima. Svi preneseni osjetljivi / kreditni podaci koji su poslani, šifriraju se u našoj bazi davatelja usluga plaćanja, tako da im pristupaju oni s ovlaštenim posebnim pristupnim pravima u takvim sustavima, te su dužni čuvati povjerljive podatke. Nakon transakcije, vaši privatni podaci (kreditne kartice, brojevi socijalnog osiguranja, financijske usluge itd.) Neće se pohraniti na naše poslužitelje.

 

Što su kolačići?

 

Kolačić je vrlo mali tekstualni dokument, koji često uključuje anonimni jedinstveni identifikator. Kada posjetite web mjesto, računalo te web stranice traži vaše računalo za dozvolu za pohranu ove datoteke na dio vašeg tvrdog diska koji je posebno određen za kolačiće. Svaka web stranica može poslati svoj kolačić vašem pregledniku ako postavke vašeg preglednika to dopuštaju, ali (radi zaštite vaše privatnosti) vaš preglednik dopušta web lokaciji samo pristup kolačićima koje vam je već poslao, a ne kolačićima koje su vam poslale druge web stranice.

 

Koristimo li mi kolačiće?

 

Da, koristimo kolačiće za razumijevanje i spremanje vaših postavki i za buduće posjete.

 

Otkrivamo li bilo kakve podatke vanjskim strankama?

 

Ne prodajemo, ne trgujemo ili na drugi način prenosimo vaše osobne podatke vanjskim stranama. To ne uključuje treće strane koje imaju povjerenja koje nam pomažu u upravljanju našim web stranicama, vođenju našeg poslovanja ili servisiranju vas, sve dok se te strane slažu da te podatke čuvaju povjerljivim. Također možemo objaviti vaše podatke kada smatramo da je objavljivanje prikladno u skladu sa zakonom, provoditi pravila o našim web stranicama ili zaštititi naša ili tuđa prava, imovinu ili sigurnost. Međutim, podaci o posjetiteljima koji se ne mogu osobno identificirati mogu se pružiti drugim strankama radi marketinga, oglašavanja ili druge upotrebe.

 

Što je s drugim web-lokacijama povezanim s ovom web stranicom?

 

Nismo odgovorni za postupke korištene na web stranicama povezanim sa ili s naše web stranice niti za informacije ili sadržaje koji se nalaze na njima. Često se poveznice na druge web stranice pružaju samo kao usmjerivači na informacije o temama koje mogu biti korisne korisnicima naše web stranice. Imajte na umu da kada koristite vezu za prelazak s naše web stranice na drugu web stranicu, naša Pravila o privatnosti više nisu na snazi. Vaše pregledavanje i interakcija na bilo kojoj drugoj web stranici, uključujući web stranice koje imaju vezu na našoj web lokaciji, podliježu vlastitim pravilima i pravilima te web stranice. Molimo pročitajte ta pravila i odredbe prije nego što nastavite.

 

Vaš pristanak

 

Korištenjem ove web stranice pristajete na naše prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka kako je opisano u ovim Pravilima o privatnosti.

 

Promjene u našim pravilima o privatnosti

 

Ako promijenimo svoja pravila i odredbe o privatnosti, te izmjene ćemo objaviti na ovoj stranici.