“AM Web” pruža vam web stranice i usluge održavanja u skladu sa sljedećim Uvjetima i odredbama, koji se mogu povremeno ažurirati bez prethodne najave. Na ovoj stranici možete pregledati najnoviju verziju uvjeta i odredbi u bilo kojem trenutku. Kupnjom web stranice na amw.hr, potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i slažete se s dolje opisanim uvjetima i odredbama. Ako se ne slažete s bilo kojim od ovih uvjeta, web stranica se neće izrađivati.

 

Licenciranje

Sve naše web stranice licencirane su pod GNU licencom opće javnosti. Više o tome pogledajte http://www.gnu.org/licenses/gpl.html

 

Odabir paketa

Ukoliko odaberete optiPaket ili maxiPaket, imate pravo na smještaj i održavanje u trajanju od 1 godine. To znači da će web stranica biti smještena na našem severu od datuma kupnje. Nakon godinu dana morat ćete obnoviti svoju pretplatu ukoliko ćete i dalje htjeti smještaj, održavanje i podršku. Ukoliko se odlučite na prekid suradnje, u tom slučaju ćete imati 7 dana da preuzmete kompletnu web stranicu sa linka koji će Vam biti dostavljen, te će se nakon toga web stranica ukloniti s našeg servera.

 

Garancija

Naše web stranice se zasigurno izvode na najnovijoj stabilnoj verziji WordPress-a. Ne možemo jamčiti da će raditi sa svim komponentama treće strane, dodacima ili web preglednicima ukoliko se odlučite na dodatnu modifikaciju.

 

Podrška

Podrška vam može pomoći oko nekih prilagođavanja na web stranici. Nadalje, ne nudimo podršku za sam WordPress niti pružamo podršku za dodatke treće strane koje biste željeli koristiti na web stranici. NEMOJTE očekivati ​​prilagođavanje funkcionalnosti koje već nisu postavljene na web stranici.

Podrška će provjerit vaše upite obično svakog radnog dana (od ponedjeljka do petka), a ponekad i vikendom. Molimo vas ne očekujte da ćete uvijek dobiti odgovor u subotu i nedjelju. Pokušat ćemo odgovoriti na vaša pitanja obično u roku od 24 sata tijekom vremena podrške.

 

Kompatibilnost web stranice

Naša je dužnost da web stranicu ažuriramo i radimo s najnovijom verzijom WordPress-a. Naše teme su razvijene i precizno prilagođene za WordPress 6.1.1 ili noviji, a svaka inačica prije toga može imati problema s nekom funkcionalnošću teme. Minimalni zahtjev za naše proizvode jednak je WordPressu, koji je trenutno PHP 8.1 i MySQL 10.2 (MariaDB).

 

Kompatibilnost preglednika

Naše web stranice su testirane i uredno rade na Firefox, Google Chrome, Safari, Internet Explorer 10, te Vivaldi preglednicima.

 

Povrat novca

Budući da nudimo neopipljive, digitalne proizvode, refundiramo povrat novca samo za sljedećem slučaju. Povrat novca treba zatražiti u roku od 3 dana od naloga za kupnju.

 

Promjena cijena

AM Web zadržava pravo u bilo koje vrijeme povremeno izmijeniti ili prekinuti pretplatu (ili bilo koji njezin dio) sa ili bez prethodne najave.

 

Veze trećih strana

S vlastite web stranice možemo povezati treće strane. Mi nemamo kontrolu nad web stranicama trećih strana niti njihovo korištenje vaših osobnih podataka i ne odgovaramo za njih. Ne podržavamo, ne preporučujemo ili jamčimo za sigurnost takvih web stranica. Preporučujemo da pregledate njihove uvjete pružanja usluge i pravila o privatnosti prije nego što pristupite i koristite web mjesto treće strane.

 

Fotografije Autorska prava

Kada pregledavate demonstracijske web stranice, vidjet ćete nekoliko korištenih fotografskih slika. Te fotografije služe kao primjer i također ih možete koristiti. Nijedna od naših web stranica nije pakirana s fotografijama zaštićenim autorskim pravima. Fotografije korištene u demonstracijama imaju licencu GPL i mogu se koristiti u skladu s tim.

 

Vlasništvo i odgovornost

Ne možete tražiti intelektualno ili ekskluzivno vlasništvo nad bilo kojim našim proizvodom, modificiranim ili nepromijenjenim. Svi su proizvodi u vlasništvu AM Web j.d.o.o.